Novinka Odporúčame

Múka z hroznových semien

Cena
6,50 €
Dostupnosť:
Na opýtanie
ks
Hmotnosť:
250 g
Vytlačiť Sledovať produkt

Po vylisovaní hroznových jadierok čiastočne zbavených oleja vzniká zomletím múka. Hroznové jadierka sú jedným z najbohatších prírodných zdrojov tzv. flavonoidov, ktoré sú známe svojimi antioxidačnými vlastnosťami. Chránia bunky proti pôsobeniu voľných radikálov, regenerujú a spevňujú cievy, redukujú zápalové stavy. Vysoký obsah vlákniny v našej múke napomáha správnej funkcii črevného systému. Je bohatá na polyfenoly, draslík, vápnik, železo.

Kde všade sa dá hroznová múka využiť? Odporúčame nahradiť v akomkoľvek recepte bežnú múku v množstve 5-10%. Môže sa použiť aj k zjemneniu či zahusteniu omáčok, polievok, zeleninových pokrmov. Má svoje využitie aj v studenej kuchyni. Je vhodná do jogurtov, musli, ovocných štiav, kokteilov. 

Je prirodzene bezlepková, paleo, bez laktózy.

Debničkári Vám poradia 

Informácie o ochrane osobných údajov.